Zamówienie przyjęte, teraz szybka realizacja i dostarczenie produktów do klienta. Pracownicy zajmujący się cateringiem przez cały dzień mają ręce pełne roboty, przygotowując dania dla biur, szkół, przedszkoli i żłobków. Dodatkowo zajmują się również obsługą bankietów, przyjęć oraz kieleckich targów. Nie licząc oczywiście pojedynczych zamówień mieszkańców Kielc. W sumie kierowcy w ciągu dnia potrafią wykonać nawet 40 kursów.
- Proponujemy codziennie klasyczne oraz urozmaicone polskie potrawy kuchni staropolskiej, tradycyjnej. Dania przygotowywane są bezpośrednio przed dostawą tego samego dnia, co zapewnia świeżość i dobry smak. Nie używamy półproduktów i ulepszaczy – mówi Izabela Płatek, współwłaścicielka cateringu biznesowego „Pasja Smaku”.
Nic więc dziwnego, że szkoły, przedszkola oraz żłobki tak chętnie korzystają z usług firmy. Dzieci najbardziej upodobały sobie zupki, ale gdy na stole pojawia się drugie danie w postaci kurczaka, ziemniaków i marchewki, znajdą na nie miejsce bez większych problemów.
- Na podwieczorek są zawsze jakieś owoce, albo danie na ich bazie, np. kisiel, sałatka owocowa, naleśniki. Zdrowo i pożywnie. Menu dostosowane jest idealnie pod maluchy – wyjaśnia Paulina Bilska, właścicielka żłobka „Bajka” w Kielcach.
Firma cateringowa zaopatruje się w produkty u polskich rolników i hodowców. Poza daniami codziennymi, firma przygotowuje również oferty świąteczne. Przed zbliżającą się Wielkanocą, w ferworze obowiązków, warto więc pomyśleć o świątecznym śniadaniu.
- Oferta zawiera szeroką gamę jajeczek faszerowanych łososiem, różnego rodzaju pastami, pieczone mięsa, galantyny, galaretki i zdrowe sałatki – dodaje Izabela Płatek, współwłaścicielka cateringu biznesowego „Pasja Smaku”.
Często, kiedy jesteśmy w pracy nie mamy czasu na jedzenie. Nieekonomiczne jest również codzienne odwiedzanie restauracji. Dlatego, gdy ktoś ma ochotę na jedzenie „jak u mamy” warto pomyśleć o zamówieniu zdrowego, pożywnego i ciepłego domowego obiadu.












Napisz komentarz
Komentarze