/>

Stanisław Porada ponownie ubiega się o stanowisko burmistrza

Już 7 kwietnia odbędą się wybory samorządowe. Stanisław Porada obecny burmistrz miasta i gminy Działoszyce nie zaprzestaje kandydować. W swoim programie oferuje m.in. modernizację przejść dla pieszych i dalsze pozyskiwanie środków finansowych na modernizację i rozbudowę oferty Punktu Selektywnego Zbierania Odpadów Komunalnych. Stanisław Porada przedstawił także kandydatów z Komitetu Wyborczego z piętnastu okręgów.

Za Stanisławem Poradą stoi wieloletnie doświadczenie w zarządzaniu interesami publicznymi. Dał się poznać jako wybitny specjalista w pozyskiwaniu dotacji unijnych na rozwój gminy. Przedstawił nam swoją wizję przyszłości Działoszyc i poszczególnych gmin.

Stanisław Porada nie lekceważy żadnego z kontrkandydatów, wręcz przeciwnie jest zmobilizowany do jeszcze bardziej efektywnej pracy.

W Komitecie Wyborczym Stanisława Porady znajdują się przedsiębiorcy, rolnicy i działacze społeczni. Za przedstawicielami komitetu przemawiają skuteczność w działaniu i szybka realizacją zobowiązań.

Fotorelacje

Kielce